REGALS GASTRONÒMICS

Els nostres productes reunits en packs per gaudir amb companyia.

Graphic Design

La nostra terra és fantàstica, ens proporciona aliments saludables i exquisits i nosaltres els hem seleccionat molt acuradament per oferir-te els millors productes ecològics. Aquest lot està compost exclusivament per productes que provenen del cultiu ecològic, un sistema de producció agrària respectuós amb el medi ambient i de qualitat.

Tots els productes d'aquest lot estan qualificats amb el segell CCPAE.

Web Development

L'artesania és un dels mètodes d'elaboració de productes més antics que existeix, fins i tot aquell qui ho elabora mereix el nom d'un ofici, l'artesà. Els lots del Tast Artesà recullen tots aquells productes que han estat elaborats seguint processos artesanals durant els quals s'ha mimat i cuidat el producte per obtenir els millors i més saborosos resultats.

Aquests productes han estat elaborats artesanalment i seguint mètodes tradicionals.

Photo Shoot

Una bona ginebra, una crema d’eriçó amb un cava de gamma alta... una mousse de gambes de Palamós... i una gelea amb pètals de rosa? Potser un vi negre que en realitat és de color blanc.... Es tracta de productes exclusius, que tant podem degustar individualment com també maridar al gust entre ells. Nosaltres t'oferim les combinacions més exquisides perquè gaudeixis a taula.

El Pack Sibarita està concebut per satisfer els paladars més exigents.

QUÈ T'OFERIM

Experiències gastronòmiques i bons aliments, per a tu, per a regalar...

+ INFO
  • Arribem a qualsevol punt del territori català.
ON TROBAR-NOS

C/Flors de Maig nº7, 08241 Manresa.

INFO@HARCOGOURMET.COM